PNL cere Presedintiei Romaniei sa clarifice acuzatiile lui Ponta privind intalnirea Iohannis-Basescu

Alina Gorghiu

Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, a cerut, miercuri, Presedintiei Romaniei sa PNL cere sa clarifice acuzatiile lansate de premierul Victor Ponta privind intalnirea dintre Klaus Iohannis si Traian Basescu.

” In numele tuturor cetatenilor din Romania care au dreptul la o informare corecta, fac un apel la institutia Presedintiei sa comunice oficial, conform obligatiei legale, adevarul in legatura cu imaginata vizita de la Vila Lac 3 a lui Klaus Iohannis, invocata de premierul Victor Ponta”, precizeaza purtatorul de cuvant al PNL intr-un comunicat.

Alina Gorghiu mentioneaza ca “din 2008 pana in prezent, nu a existat nicio intrevedere privata, de care sa nu stie publicul, intre Klaus Iohannis si Traian Basescu”, declarandu-se “siderata, ca cetatean si ca om politic, de faptul ca in fiecare zi premierul Victor Ponta demonstreaza ca este doctor in emiterea de informatii false”.

Citeste si: VICTOR PONTA: Probabil ca TRAIAN BASESCU va fi PREMIER, nu CATALIN PREDOIU

“Ma intreb de cate ori a mai mintit inainte, pentru ca o face cu multa seninatate si lejeritate. Victor Ponta este un om tanar, dar imbatranit de metehnele vechiului pesedist, care minte, in loc sa guverneze si care supune populatia din Romania la o solutie de supravietuire, nu de bunastare”, continua Gorghiu.

Vezi aici acuzatiile aduse de Ponta lui Iohannis

“Ii adresez in acelasi timp si cateva intrebari domnului Ponta: chiar va este imposibil sa intelegeti ca exista si oameni in politica, precum Klaus Iohannis, care nu mint? Puteti sa acceptati ca exista un om politic in Romania, intamplator candidatul ACL la Presedintie, care spune adevarul si nu minte poporul ca dumneavoastra si ca adulatorii dumneavoastra? Daca dumneavoastra aveti aceasta eticheta de mincinos, chiar credeti ca trebuie sa o aiba toti ceilalti care sunt in politica si ca aceasta este singura sansa de reusita in politica? Nu ma astept, insa, ca Victor Ponta sa raspunda, pentru ca el are un singur scop atunci cand minte cetatenii, si anume sa minimalizeze dimensiunea neputintei sale de a guverna”, mai arata Gorghiu in comunicatul remis presei.