PNL considera ca PSD va fuziona cu UNPR si GABRIEL OPREA va fi presedintele noului partid

Partidul National Liberal (PNL) ia in considerare posibilitatea ca UNPR sa fuzioneze cu PSD, in conditiile incerte privind guvernare, iar presedintele UNPR, GABRIEL OPREA, sa fie ales presedintele noului partid format.

CEZAR PREDA, deputat PNL, a lansat aceasta ipoteza si a precizat ca nu exista nici un motiv ca UNPR sa nu mai colaboreze cu PSD.

CITESTE SI:  GABRIEL OPREA: CODUL FISCAL TREBUIE REDISCUTAT. UNPR PROPUNE CONSULTARI CU TOATE PARTIDELE

Deputatul liberal CEZAR PREDA este reticent la ideea unei aliante intre PNL si UNPR, mai ales ca ideologiile celor doua partide sunt diferite. „Ca noi de luat nu-i luam cu noi, nu le dam locuri pe lista si nu avem acelasi program, desi urmarim acelasi interes national, dar nu-i luam pe lista. Nu vad ce constructie ar putea sa faca. Parerea mea e ca acest proiect al dlui ministru GABRIEL OPREA este un proiect foarte solid – cu acaparare de parlamentari, cu conditii puse in alegeri parlamentare si care, in conditiile unor probleme majore ale PSD se indreapta mai curand catre pierderea guvernarii, se indreapta mai curand spre o fuziune cu PSD-ul, conditii in care dl OPREA poate sa fie ales presedintele noului partid… GABRIEL OPREA este spaima PSD-ului!”, a declarat CEZAR PREDA la postul de televiziune Digi24.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: DESCHIDEREA LA DIALOG A UNPR-ULUI ESTE UN SEMNAL BUN

In opinia lui CEZAR PREDA, batalia politica de anul VIITOR se va da intre doua mari partide, doua mari blocuri, PNL si PSD, si un partid-balama, care va fi UDMR, nu UNPR. UNPR va candida pe listele PSD, a conchis liberalul CEZAR PREDA.

Sursa foto: adevarul