PNL critica numirea lui Bogdan Stanoevici la Cultura si solicita demisia de urgenta a guvernului

PNL Diaspora critica numirea fostului ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici, in functia de secretar de stat la Ministerul Culturii si solicita demisia de urgenta a guvernului condus de Victor Ponta.

“Dorim sa reamintim opiniei publice faptul ca Stanoevici se numara printre principalii vinovati ai esecului organizarii sectiilor de votare din strainatate, motiv pentru care a si fost remaniat in urma cu aproximativ o luna. De asemenea, domnia sa a afisat o atitudine constant aroganta la adresa romanilor din Diaspora care doreau sa voteze”, se arata intr-un comunicat de presa al PNL Diaspora.

PNL Diaspora considera “inacceptabil faptul ca, la numai cateva saptamani dupa ce un ministru este remaniat pe motiv de incompetenta si conduita inadecvata cu functia pe care o ocupa, aceeasi persoana sa fie numita intr-o alta demnitate publica, asa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat”.

Citeste si: BOGDAN STANOEVICI, VIZAT IN SCANDALUL VOTULUI DIN DIASPORA, NUMIT DE PONTA SECRETAR LA MINISTERUL CULTURII

“De asemenea, maniera aleasa de Victor Pota pentru a-l reintroduce pe Stanoevici in Guvern — vineri seara, la adapostul ultimelor minute de program — este exponentiala pentru stilul abject in care PSD intelege sa conduca executivul. “Cu cateva zile in urma, premierul Ponta lansa un apel in care cerea romanilor sa ii acorde timpul necesar pentru a intelege cu ce anume a gresit si care sunt cauzele uriasului vot de blam primit in 16 noiembrie”, se mai arata in comunicat

PNL Diaspora sustine ca “prin acest gest Victor Ponta demonstreaza tuturor ca nu este capabil de autocritica si ca nu va putea intelege niciodata nimic din propriile greseli”.