PNL: Decizia instantei in cazul Silaghi este definitiva

PNL precizeaza ca decizia de clasare emisa de Curtea de Apel Oradea in cazul promovat de ANI impotriva deputatului Ovidiu Silaghi este definitiva si irevocabila.

Liberalii nu uita sa aminteasca si ca Silaghi a mai fost ministru al Transporturilor in perioada mai-decembrie 2012. “Hotararea de clasare a fost emisa de catre Curtea de Apel Oradea in data de 12 aprilie 2013. Hotararea acestei instante este definitiva si irevocabila si nu poate fi atacata cu recurs in nicio instanta. Prin aceasta clasare subiectul este inchis si nicio instanta sau institutie a statului nu mai cerceteaza in vreun fel acest dosar. (…) Mentionam ca Ovidiu Silaghi a fost ministru al Transporturilor in perioada mai – decembrie 2012, timp in care a demarat introducerea managementului privat in companiile subordonate ministerului si a initiat modificarile cerute de Comisia Europeana pentru ridicarea pre-suspendarii finantarilor pe POS Transportur”, se arata in comunicatul remis agentiei Mediafax.

PNL mai arata in comunicat ca “informatiile vehiculate in presa cum ca ANI ar fi facut recurs sunt gresite si fara fundament”.

Sursa foto: realitatea.net