PNL: Este EXTREM DE GRAV ca oficialii MS dau MESAJE CONTRADICTORII in privinta CONTRIBUTIILOR pentru asigurarile de SANATATE

PNL considera ca este EXTREM DE GRAV ca oficialii Ministerului Sanatatii (MS) dau MESAJE CONTRADICTORII in privinta CONTRIBUTIILOR pentru asigurarile de SANATATE, afirmand ca “balbele repetate” ale Guvernului in domeniul fiscalitatii arata ca premierul VICTOR PONTA pregateste majorarea taxelor si a impozitelor.

“Majorarea CONTRIBUTIILOR PENTRU ASIGURARILE DE SANATATE este un subiect mult prea important pentru ca el sa fie lansat intr-o dezbatere de catre un secretar de stat din Ministerul Sanatatii, pentru ca apoi sa fie infirmat de insusi ministrul Sanatatii. Acest mod al autoritatilor de a comunica cu contribuabilii este total inacceptabil, iar balba Ministerului Sanatatii arata, o data in plus, inconsecventa Guvernului si incapacitatea de a gestiona finantele tarii. Este extrem de grav daca, intr-o chestiune atat de importanta pentru toti romanii, precum o eventuala crestere a contributiilor pentru asigurarile de sanatate pana la 14%, oficiali ai Ministerului Sanatatii dau MESAJE CONTRADICTORII”, precizeaza PNL intr-un comunicat remis, luni, presei.

Citeste si: UDPATE-Secretar de stat din Ministerul Sanatatii: CRESC contributiile la sanatate. Ministrul Banicioiu il CONTRAZICE

Liberalii isi exprima temerea ca declaratia secretarului de stat din Ministerul Sanatatii Dorel Sandesc arata faptul ca VICTOR PONTA si PSD vor construi bugetul pe anul viitor pe mariri de taxe, impozite si cresteri de contributii.

Citeste si: DEFICIT BUGETAR de doua ori mai MARE, in luna iunie

“Dupa recentele incoerente in privinta Codului Fiscal, dupa incapacitatea de a indica sursele de sustenabilitate a reducerii CAS, aceasta noua confuzie privind majorarea CONTRIBUTIILOR PENTRU ASIGURARILE DE SANATATE nu face decat sa demonstreze ca Executivul condus de Victor Ponta nu are habar sa guverneze si este interesat doar de suprataxarea romanilor pentru a avea resurse de distribuit propriilor baroni”, se arata in comunicat.

PNL afirma ca pentru cetatenii tarii regimul Ponta va ramane cunoscut in istorie ca “regimul birurilor”.

“Deja nu mai este niciun dubiu ca, dupa ce va trece campania electorala pentru alegerile prezidentiale, PSD va majora imediat taxele si impozitele, in incercarea de a acoperi gaurile bugetare determinate de o guvernare dezastruoasa. Balbele si revenirile de moment ale reprezentantilor Cabinetului Ponta nu sunt decat o tactica prin care adevaratele intentii sa fie ascunse romanilor pana dupa decembrie 2014”, conchid liberalii.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro