PNL Galați urcă vertiginos în sondaje după alegerile locale

PNL Galați a beneficiat de o creștere spectaculoasă în preferințele alegătorilor, conform celui mai recent sondaj de opinie realizat în perioada 18-22 noiembrie. Principalul atu al filialei liberale din Galați l-a reprezentat delimitarea de Victor Paul Dobre, căruia conducerea PNL Galați i-a refuzat o nouă candidatură pentru un post de parlamentar la alegerile din data de 6 decembrie.

PNL Galați a mai câștigat un procent semnificativ din rândul alegătorilor și grație măsurilor bune luate de Guvernul condus de premierul Ludovic Orban, filială liberală din urbea moldavă înregistrând astfel o urcare vertiginoasă față de alegerile locale din data de 27 septembrie.

Conducerea actuală a PNL Galați a decis că reformarea filialei coroborată cu delimitarea de ”eternul parlamentar” Victor Paul Dobre și blaturile politice făcute de acesta cu rivalii de la PSD sunt formula de succes cu care pot fi ”atacate” alegerile parlamentare din acest an.

George Stângă (foto), liderul PNL Galați, n-a dorit să comenteze delimitarea de Victor Paul Dobre, declarând doar că ”sper ca gălățenii să vadă în echipa PNL Galați un nou suflu și entuziasm, o echipă capabilă să rezove problemele județului. Colegii pe care PNL Galați îi propune pentru Parlamentul României sunt oameni care știu să muncească pentru Galați, care au priceperea și, mai ales, dorința să se implice. Chiar dacă sunt tineri”.

PNL Galați propune pentru alegerile din 6 decembrie o echipă nouă, pe locurile eligibile aflându-se tineri precum Andra Costache, actual secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului, a lui George Scarlat, secretar de stat la Agricultură sau a lui  Alexandru Șerban, actualul director al Administrației Portuare. De asemenea, prezența lui George Stângă, actualul președinte al PNL Galați, pe locul I la Camera Deputaților este privită cu simpatie de gălățeni. Stângă este semnatarul legii privind pensionarea cu doi ani mai devreme a gălățenilor, pentru că au fost supuși poluării vreme îndelungată.