PNL HUNEDOARA are un nou presedinte INTERIMAR in locul lui MIRCEA MOLOT

Mircea Molot, presedintele suspendat al CJ Hunedoara, sub control judiciar

MIRCEA IOAN MOLOT, presedintele CJ Hunedoara, este ARESTAT la DOMICILIU intr-un dosar instrumentat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru presupuse FAPTE de CORUPTIE la Consiliul Judetean (CJ) Hunedoara. In locul sau, PNL Hunedoara are un nou presedinte interimar in persoana deputatului BOGDAN TAMPAU.

“MIRCEA IOAN MOLOT a transmis colegilor ca se autosuspenda din partid, iar decizia va fi analizata de Biroul Politic National, deoarece el este si vicepresedinte la nivel national al PNL. Pentru preluarea functiei de presedinte interimar al PNL Hunedoara a fost propus si aprobat deputatul BOGDAN TAMPAU”, a declarat joi, pentru Agerpres, prim-vicepresedintele PNL Hunedoara, ADRIAN IOVANESC.

Reuniti intr-o sedinta a Biroului Politic Judetean al PNL Hunedoara, liberalii au adoptat miercuri seara o decizie prin care consilierul judetean VETUTA STANESCU a fost propusa pentru a fi votata in functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara. VETUTA STANESCU este de profesie economist si indeplineste acum functia de director economic al Spitalului Judetean de Urgenta Hunedoara.

Postul de vicepresedinte al CJ Hunedoara este liber de joi, dupa ce fostul vicepresedinte TIBERIU BALINT, si-a anuntat demisia din functiile de vicepresedinte si consilier judetean. BALINTeste cercetat de DNA in acelasi dosar de coruptie de la CJ Hunedoara, el afirmand ca demisioneaza pentru a nu fi acuzat ca ar influenta ancheta procurorilor anticoruptie.

Presedintele CJ Hunedoara, MIRCEA IOAN MOLOT, este acuzat de acuzat de procurorii DNA de TRAFIC de INFLUENTA, LUARE de MITA, SPALARE de BANI, in forma instigarii, conflict de interese si detinerea fara drept a unui document ce contine informatii secrete de stat.

TIBERIU BALINT este anchetat de procurorii DNA intr-un dosar in care este acuzat de savarsirea infractiunilor concurente de LUARE de MITA, in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata si SPALARE de BANI, in forma instigarii.

Cercetarile se deruleaza cu cei doi in stare de AREST la DOMICILIU.

Sursa foto: realitatea.net