PNL ii raspunde lui Chiliman: Exagereaza si inventeaza subiecte despre propria persoana

PNL ii raspunde transant fostului liberal Andrei Chiliman, dupa ce acesta declarase ca presedintele Crin Antonescu le sugereaza oamenilor faptul ca el ar mai fi membru PNL.  Liberalii afirma ca primarul Sectorului 1 “exagereaza” si “inventeaza” subiecte despre propria persoana.

“Domnul Andrei Chiliman exagereaza si inventeaza subiecte despre propria persoana, in speranta ca astfel isi va mai aminti cineva si de existenta sa. Oamenii insa s-au lamurit ca Andrei Chiliman este un tradator, iar prin declaratiile sale recente pline de inversunare nu face decat sa demonstreze ca ramane asa pana la capat”, se scrie intr-un comunicat de presa al Departamentul de analiza politica si comunicare al PNL.

Liberalii adauga ca Andrei Chiliman are dreptul sa opteze pentru ce tip de comportament il defineste ca om politic, dar “sa nu uite ca Partidul National Liberal a avut, are si va avea mereu o conduita demna, onesta si fara compromisuri”.

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, presedintele Consiliului Consultativ al Initiativei Romania Liberala, a cerut luni public presedintelui PNL, Crin Antonescu, sa nu mai transmita cetatenilor ideea ca el ar mai fi membru al PNL, reamintind faptul ca a fost exclus din acest partid in 2013.

Citeste si: Andrei Chiliman a fost exclus din PNL