PNL jubileaza! Vezi decizia BEC in conflictul cu PSD

Partidul National Liberal a mai reusit o victorie in fata rivalilor de la PSD! Biroul Electoral Central a constatat, astazi, printr-o serie de decizii, ca demersul PNL de a contesta folosirea insemnelor USL de catre Alianta electorala PSD – UNPR – PC este unul intemeiat.

Hotararile BEC in spetele din judetele Timis, Olt si Vaslui obliga PSD si acolitii sai sa inlature materialele electorale care contin denumirea USL.

„Facem un apel catre toate autoritatile locale, catre Politie si Jandarmerie sa vegheze la aplicarea de urgenta a hotararilor Biroului Electoral Central, astfel incat toate materialele care contin furtul PSD, sub formulele USL traieste! si Continuam USL!, sa fie indepartate.

Citeste si: Liberalii au mai dat doua lovituri social democratilor: Sigla USL interzisa la Neamt si Mehedinti. UPDATE

Mentionam ca la aceste decizii ale BEC, se adauga si hotararile Birourilor Electorale Judetene din Neamt, Mehedinti si Arges, care dau, de asemenea, dreptate PNL.

Devine limpede ca Partidul National Liberal a actionat permanent de partea legii, in timp ce Victor Ponta si PSD au ales metode nu doar imorale, dar si ilegale. Aceasta este de fapt diferenta dintre PNL, care respecta democratia si justitia din Romania, si PSD, care, prin actiunile sale, intoarce Romania in trecut, in perioade in care Partidul se plasa deasupra Legii.

Citeste si: ANTONESCU, constient de IMPORTANTA ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE

Suntem convinsi ca, in 25 mai, cetatenii vor sanctiona la urne Alianta electorala PSD – UNPR – PC si vor da un vot pentru consolidarea democratiei, pentru intarirea institutiilor statului de drept, pentru a inlatura pericolul ca tara sa devina subjugata puterii rosii”, se arata intr-un comunicat de presa al PNL.

Sursa foto: exclusivnews.ro