PNL, lege pentru DUBLAREA INDEMNIZATIILOR fostilor DETINUTI POLITICI

In plin scandal electoral, cu Victor Ponta si Traian Basescu, printre cei mai aprigi in declaratii acuzatoare, Partidul National Liberal aduce in discutie problema fostilor DETINUTI POLITICI. Astfel, PNL a initiat o propunere legislativa pentru DUBLAREA INDEMNIZATIILOR in cazul acestei categorii sociale.

 “Beneficiind de expertiza colegului nostru Andrei Muraru, fostul presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, am initiat impreuna cu liderii grupurilor parlamentare ale PNL, domnul Puiu Hasotti si domnul George Scutaru, o propunere legislativa pentru dublarea indemnizatiei fostilor detinuti politici. Aceasta initiativa legislativa pentru modificarea si completarea Decretului – Lege nr.118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurata cu incepere de la 6 martie 1945, precum si celor deportate in strainatate ori constituite in prizonieri, a fost prezentata ieri(n.r.-miercuri), pe larg, intr-o conferinta de presa, de tanarul nostru coleg Andrei Muraru – candidat PNL la alegerile europarlamentare”, a anuntat Crin ANTONESCU pe pagina personala de Facebook.

Citeste si: Liberalul GEORGE SCUTARU, AMENINTAT de premierul Victor PONTA: Vezi poate te luam cu duba

“PNL considera inacceptabil modul in care sunt tratati fostii detinuti politici, carora noi, politicienii, le-am promis sprijinul nostru in toti acesti ani, dar pe care statul roman pare ca i-a uitat cu totul! Imi exprim totodata speranta ca demersul nostru apolitic va fi sustinut de toate partidele politice parlamentare!”, a mai scris presedintele PNL.

Citeste si: ION FICIOR va fi cercetat pentru INFRACTIUNI CONTRA UMANITATII

Sursa foto: realitatea.net