PNL, lupta fara ALIANTE! ANTONESCU: BASESCU ramane un ADVERSAR!

Crin ANTONESCU a reiterat, astazi, idea ca intre  Traian Basescu si PNL nu exista niciun fel de intelegere. Pentru liderul liberal, seful statului a devenit  un adversar din momentul in care a incalcat intelegerile Aliantei D.A.

“Traian Basescu nu stiu daca se poarta frumos, daca s-o purta cu cineva, cu PNL in niciun caz, Traian Basescu pentru PNL a fost din momentul in care a incalcat intelegerile aliantei D.A. un adversar si va fi pana la capat un adversar.

Citeste si: Crin ANTONESCU: TINERII ar trebui sa fie cei mai interesati de votul pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Minciuna cea mai gogonata pe care PSD si din pacate domnul Ponta personal o lanseaza in aceste zile este ca noi suntem intelesi cu domnul Basescu. Noi nu suntem intelesi cu domnul Basescu si reamintesc trei lucruri: din momentul in care noi, PNL, nici nu eram eu presedinte pe atunci, a ajuns in conflict cu Traian Basescu, niciodata nu ne-am impacat, cum se spune, PNL e singurul partid care intre 2008 si 2012 a fost permanent, in fiecare zi, in opozitie”, a declarat Crin Antonescu in cadrul unui discurs sustinut la Targu Jiu.

ANTONESCU a precizat ca Basescu nu se poarta frumos cu nimeni si se bucura de faptul ca presedintele se poarta acum urat si cu PDL.

Citeste si: BASESCU avertizeaza: PONTA NU trebuie sa ajunga PRESEDINTE. Este un LAS si un MINCINOS

‘Nu noi am facut guvern in 2009 cu Basescu, nu eu am fost coleg de guvern cu doamna Udrea, ci domnul Ponta, nu eu am fost in guvernul domnului Boc subordonatul lui Emil Boc, ci domnul Ponta, nu noi l-am chemat pe domnul Basescu la reuniunile tineretului liberal, ci domnul Ponta la reuniunile tineretului social-democrat, nu noi l-am chemat pe domnul Basescu la vreun congres de-al nostru, ci PSD. Nu exista niciun fel de intelegere, domnul Basescu din pacate nu s-a purtat si nu se poarta frumos cu nimeni, ma bucura faptul ca se poarta acum urat si cu Blaga si cu PDL, pentru ca o merita, si imi pare doar rau ca PSD nu a inteles din anii in care domnul Basescu avea toata puterea ca noi vrem sa-l schimbam pe Basescu si o sa-l schimbam si sa schimbam PDL de la putere si l-am schimbat, ca sa facem altceva decat ei si nu ce-au facut ei”,  a punctat presedintele PNL, conform Agerpres.