PNL: Ministrii Finantelor si Economiei, mandatati sa ia masuri legate de buget

Biroul Politic National (BPN) al Partidului National Liberal (PNL) a stabilit, joi seara, o serie de obiective pentru ministrii Finantelor, Daniel Chitoiu, si Economiei, Varujan Vosganian, privind construirea bugetului de stat pe 2014.

“Pentru domnul viceprim-ministru, ministru al Finantelor, Daniel Chitoiu, BPN analizand propunerile pe care domnia sa si alti colegi le-au facut, a stabilit un mandat politic pentru cateva masuri de natura guvernamentala, masuri care presupun si premisele constructiei bugetare pentru anul viitor. De asemenea, pentru ministrul Economiei, dl Varujan Vosganian, si am dat un vot in BPN pentru un proiect tinand de marea infrastructura pe care colegul Relu Fenechiu, deputat, vicepresedinte al partidului, l-a prezentat si care urmeaza sa fie discutat si votat sau nu maine in Delegatia Permanenta”, a anuntat Crin Antonescu, presedintele PNL.

Crin Antonescu a explicat ca aceste masuri reprezinta obiective de guvernare pe care ministrii mandatati de conducerea PNL le vor sustine in cadrul Guvernului si pe care le vor discuta cu premierul Victor Ponta. Totodata, liderul PNL a indicat ca va sustine aceste obiective la nivelul USL.

Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a precizat ca a primit mandatul conducerii PNL pentru trei masuri de politica fiscal-bugetara, prioritati in elaborarea bugetului pe 2014. Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a anuntat, la randul sau, ca va prezenta conducerii PNL si USL un plan de reindustrializare pentru Romania pana la sfarsitul acestui an.

Sursa foto: adevarul.ro