PNL-PDL, formula CASTIGATOARE in lupta cu Ponta!

Secretarul executiv al PDL, Radu Carp, sustine ca a identificat ECHIPA CASTIGATOARE in confruntarea electorala cu PSD-ul si cu Victor Ponta.

CONGRESUL DE FUZIUNE dintre PNL si PDL pentru cel mai mare partid de dreapta a avut loc sambata la Palatul Parlamentului. Astfel, “MARELE PNL”, asa cum a catalogat liderul liberalilor, KLAUS IOHANNIS, noua formatiune electorala va desemna in perioada imediat urmatoare propriul CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE din acest an.

Citeste si: MESAJUL LUI IOHANNIS DUPA CONGRESUL DE FUZIUNE

ALIANTA CRESTIN LIBERALA se bazeaza pe o ECHIPA DE ELITA care sa se poata lupta pentru fotoliul de la Cotroceni. In opinia unuia dintre secretarii executivi ai PDL, Radu Carp, din  aceasta echipa fac parte KLAUS IOHANNIS, CATALIN PREDOIU SI MIHAI RAZVAN UNGUREANU.

“MIHAI RAZVAN UNGUREANU, CATALIN PREDOIU SI KLAUS IOHANNIS formeaza un trio imbatabil de combatere a candidatului PSD. Sprijiniti de forta organizatorica a lui Vasile Blaga si de devotamentul si implicarea alegatorilor, castigarea alegerilor devine un obiectiv mai usor de atins.” , sustine Radu Carp intr-o postare pe pagina personala de Facebook. 

IOHANNIS, PRIMUL SONDAJ IN CARE IESE CASTIGATOR

Sursa foto: pesurse.ro