PNL: Ponta nu figureaza intre deputatii care au votat Codul fiscal in 24 iunie. Ridica minciuna la rang de arta

PNL il acuza pe premierul VICTOR PONTA ca a mintit atunci cand si-a argumentat absenta de la votul de joi asupra reexaminarii Codului Fiscal, invocand faptul ca el a votat actul normativ in iunie. Asta deoarece site-ul Camerei Deputatilor arata ca seful Executivului nu a fost prezent nici atunci la vot, precizeaza liberalul MIRCEA DOLHA. 

“PONTA nu figureaza intre deputatii care au votat Codul fiscal in 24 iunie, conform listei de vot de pe site-ul Camerei Deputatilor. Premierul se afla in acel moment in Turcia, internat intr-o clinica”, a precizat vicepresedintele PNL Mircea Dolha, potrivit unui comunicat de presa citat de Mediafax.

Dolha a mai spus ca PONTA “este prim-ministrul care a lipit minciuna de imaginea institutiei pe care o reprezinta, afectand astfel credibilitatea intregii Romanii”.

CITESTE SI: PONTA:  Masurile din CODUL FISCAL amanate pentru 1 ianuarie 2017 pot fi devansate

“Stiind ca votul prin corespondenta nu este inca aprobat nici macar pentru lucrarile Parlamentului, sunt curios cum crede dl PONTA ca a votat. Viseaza, oare? Nu. El face ce stie cel mai bine. Ridica minciuna la rang de arta. Arta de a minti si de a fi prins imediat”, mai spune vicepresedintele PNL.

De asemenea, site-ul Camerei Deputatilor arata ca premierul VICTOR PONTA nu figureaza pe lista voturilor din 24 iunie, asupra Codului Fiscal, acesta aflandu-se de altfel in Turcia.

Proiectul noului Cod Fiscal, reexaminat in urma cererii sefului statului, a trecut de Parlament, urmand sa fie transmis presedintelui spre promulgare, Camera Deputatilor, forul legislativ decizional, aproband joi legea cu 279 voturi “pentru”, 8 “impotriva” si 5 abtineri.

Premierul VICTOR PONTA a declarat joi, dupa ce Codul Fiscal a fost adoptat de Camera Deputatilor ca acesta este un document fundamental care nu putea fi adoptat in orice context.

CITESTE SI: PONTA: Vom avea unul dintre CELE MAI MODERNE si PRO-DEZVOLTARE CODURI FISCALE din Europa

Intrebat daca regreta cu nu a apucat sa-si exprime votul pe Codul Fiscal, premierul a raspuns razand ca a votat proiectul in luna iunie si ca de atunci nu s-au mai facut alte modificari la Cod.

”Am votat Codul fiscal in luna iunie, ala e codul. Can-can-urile politice, pana maine seara le uitati si dumneavoastra”, a replicat VICTOR PONTA. 

Sursa foto pnl