PNL pregateste lista cu inlocuitorii lui CATALIN PREDOIU

PNL pregateste lista cu inlocuitorii lui CATALIN PREDOIU

Posibila implicare a lui CATALIN PREDOIU in dosarul instrumentat de procurorii anticoruptie fostului coleg de partid GEORGE SCUTARU a facut ca postul de premier in viitorul Executiv sa nu mai fie atat de sigur pe cat parea in momentul aparitiei ACL si, ulterior, a marelui Partid National Liberal (PNL).

Surse din interiorul partidului liberal sustin ca sunt cel putin patru nume grele vehiculate pe la colturi ca posibile variante de premier in urmatorul Guvern. Este deja stiut interesul copresedintelui ALINA GORGHIU de a ajunge la Palatul Victoria la care se adauga fostul sau contracandidat la sefia vechiului PNL, LUDOVIC ORBAN.

CITESTE SI: CATALIN PREDOIU: I-am trimis DECLARATIA mea lui VICTOR PONTA, la sediul PSD, cu CONFIRMARE DE PRIMIRE. FOTO in articol

 Celelalte doua nume provin din cadrul „aripii” pedeliste a noului PNL: GHEORGHE FALCA, primarul Aradului care era vazut de MIHAI RAZVAN UNGUREANU, inca din decembrie anul trecut, drept o varianta viabila pentru fotoliul de premier de la Palatul Victoria. Ultimul nume este cel al deputatului ANDREEA PAUL, prim-vicepresedinte al PNL si unul dintre cei mai vocali parlamentari din tabara Opozitiei. 

CITESTE SI: EXPLOZIV Marturia care ii DISTRUGE pe CATALIN PREDOIU si ROBERT CAZANCIUC