PNL, reactie la proiectul de COD FISCAL prezentat de Guvern: Nu mai crede nimeni in Victor Ponta!

PNL, reactie la proiectul de COD FISCAL prezentat de Guvern: Nu mai crede nimeni in Victor Ponta!

Liberalii reactioneaza la proiectul noului Cod Fiscal prezentat de Guvern. Intr-un comunicat transmis presei de Eugen Nicolaescu, vicelider al grupului PNL in Camera Deputatilor, propunerile guvernului privind modificarea Codului Fiscal, “in pragul schimbarii majoritatii parlamentare si pierderii functiei de Prim-Ministru”, arata “disperarea lui Victor Ponta si a celor care inca il mai servesc”.

“Relaxarea fiscala nu este credibila in conditiile in care PSD a fost campionul introducerii de taxe noi si impozite majorate cu care a sufocat mediul de afaceri si a redus puterea de cumparare a romanilor”, sustine Eugen Nicolaescu.

“Avem convingerea ca promisiunile PSD sunt produse expirate in care nu mai crede nimeni, asa cum nu mai crede nimeni in Victor Ponta!”, a mai spus Nicolaescu.

Te-ar putea interesa si: Proiectul noului COD FISCAL nu reprezinta forma finala, sustine Ponta 

Acesta a explicat ca programul fiscal aflat in lucru la PNL pentru preluarea guvernarii “este complet diferit, in sensul ca o reducere de fiscalitate se va regasi intr-o regandire din temelii a sistemului spre deosebire de promisiunile false ale PSD”.

Liberalul a mai declarat ca se are in vedere introducerea unei cote reduse de TVA pentru toate alimentele si pentru alte produse, “astfel incat prin aceasta masura sa se asigure cresterea consumului intern, ca factor de stimulare a cresterii economice alaturi de investitii si de creare de noi locuri de munca”.

 

Citeste si: PROIECTUL NOULUI COD FISCAL: TVA SCADE la 20 la suta din 2016; COTA UNICA, redusa din 2016; CASS pentru TOTI; IMPOZIT pentru MICROINTREPRINDERI