PNL renunta la MARIAN MUNTEANU? IONESCU QUINTUS: S-a gresit ENORM!

Presedintele onorific al PNL, MIRCEA IONESCU QUINTUS, a insistat ca a fost o greseala faptul ca liberalii nu au ales un candidat din interiorul partidului in locul lui MARIAN MUNTEANU pentru PRIMARIA CAPITALEI.

“Parerea mea este ca s-a gresit enorm cand ne-am orientat asupra unei persoane care nu era membru PNL. A aratat ca partidul nu e in stare sa gaseasca un candidat care sa mearga spre Primaria Capitalei”, a declarat MIRCEA IONESCU QUINTUS, marti seara, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV. Presedintele onorific al PNL a precizat ca a purtat o convorbire telefonica, luni seara, cu MARIAN MUNTEANU, in care au discutat despre candidatura sa la Primaria Bucuresti.

CITESTE SI: DISCUTII IN PNL DESPRE RETRAGEREA LUI MARIAN MUNTEANU DIN CURSA PENTRU PRIMARIA CAPITALEI – SURSE

“Aseara mi-a dat telefon domnul MUNTEANU, am vorbit mai mult de un sfert de ora si s-a consultat cu mine asupra a ceea ce e de facut in candidatura sa. Si mi-am dat parerea sincera fata de dansul”, a spus MIRCEA IONESCU QUINTUS, fara sa dea si alte detalii. Liberalul a mentionat ca, la conferinta de presa de miercuri seara, “copresedintii si cu mine, in prezenta domnului Munteanu, vom spune ce am hotarat de comun acord in aceasta seara”. “Hotararea luata asta-seara nu va fi defavorabila nimanui”, a asigurat acesta.

Sedinta la PNL pentru retragerea lui MARIAN MUNTEANU

Declaratiile lui MIRCEA IONESCU QUINTUS vin in contextul in care liberalii s-au intrunit, marti seara, intr-o sedinta in care au discutat despre retragerea lui MARIAN MUNTEANU din cursa pentru PRIMARIA CAPITALEI, potrivit dezvaluirilor unor surse din partid pentru Ziare.

Asta dupa ce candidatura lui MARIAN MUNTEANU, din partea PNL, pentru PRIMARIA CAPITALEI a fost aspru criticata atat de oameni din interiorul partidului, cat si de ONG-uri. La finalul sedintei, liberalii au precizat ca decizia va fi anuntata miercuri, intr-o conferinta de presa organizata la ora 18:30.

Sursa foto: realitatea