Liderii PNL discuta o rezolutie privind iesirea de la guvernare si demisia lui Victor Ponta – Surse

PNL ii cere lui Ponta sa retraga nominalizarea lui Claudiu Manda pentru functia de ministru al bugetului

Liderii PNL discuta in sedinta Delegatiei Permanente, care se desfasoara la aceasta ora la Palatul Parlamentului, un proiect de rezolutie in patru puncte, care urmeaza sa fie supus votului, privind iesirea de la guvernare a PNL, in text fiind solicitata demisia premierului Victor Ponta, transmit surse citate de Mediafax.

Proiectul de rezolutie dezbatut de conducerea PNL prevede iesirea de la guvernare, demisia in bloc a ministrilor PNL si a secretarilor de stat, solicitarea demisiei premierului Victor Ponta si pozitia parlamentarilor liberali la momentul votului asupra noului Guvern Ponta.

De asemenea, proiectul prevede si libertatea alesilor locali de a negocia majoritati la nivelul consiliilor judetene si a consiliilor locale fara restrictii de la centru.

Vezi aici cele mai noi informatii din sedinta Delegatiei Permanente

Delegatia Permanenta a PNL a decis, in aceasta seara, excluderea senatorului Sorin Iliesiu din partid, marti, cu 167 de voturi „pentru”, 19 voturi „impotriva” si 9 abtineri, adoptand astfel propunerea Biroului Permanent de excludere.

Acesta a participat la sedinta in care a fost exclus din PNL.Dupa excludere, Iliesiu a venit in fata jurnalistilor, anuntand el insusi rezultatul votului.