PNL, SCOR aproape de TINTA la BACAU

PARTIDUL NATIONAL LIBERAL a atins un scor aproape de limita impusa de CRIN ANTONESCU,  inainte de alegeri. S-a intamplat la Bacau, acolo unde PNL a obtinut 18% dintre voturile electoratului.

PNL s-a clasat la Bacau pe locul 2, cu 18% dintre voturi, potrivit datelor finale prezentate de Biroul Electoral Judetean Bacau.

 Alianta PSD-UNPR-PC a obtinut cele mai multe voturi si in judetul Bacau, respectiv 45,85% .

Citeste si: RAMONA MANESCU, in topul celor mai vizibili candidati la europarlamentare in online. MONDO NEWS, in topul surselor

La polul opus, cu rezultate printre cele mai slabe la nivel national, obtinute in judetul Bacau, se afla PDL, cu 7,78 la suta din voturile electoratului, si PMP, cu 5,92 la suta.

In ceea ce-l priveste pe Mircea Diaconu, fostul liberal a obtinut 5,75 la suta din preferintele electoratului din judetul Bacau.

Prezenta la urne in judetul Bacau a fost de 32,37 la suta, aproape opt procente din voturile exprimate fiind nule.

Citeste si: ANTONESCU: Facem CONGRES in IULIE

Potrivit rezultatelor partiale anuntate, luni dupa-amiaza, de Biroul Electoral Central, dupa centralizarea rezultatelor din 99,99 la suta din sectiile de votare, Alianta PSD-UNPR-PC a obtinut 37,60 % din voturile exprimate la alegerile europarlamentare, fiind urmata de PNL cu 15 %, PDL cu 12,23 %, independentul Mircea Diaconu cu 6,81 %, UDMR cu 6,30 % si PMP cu 6,21 %.