PNL si-a desemnat candidatul la PRIMARIA SIBIU. Nu este FAVORITA lui IOHANNIS

Liberalii i-au gasit urmasul lui KLAUS IOHANNIS la PRIMARIA SIBIULUI. In ciuda informatiilor potrivit carora PNL urma sa sustina candidatul Formului Democrat al Germanilor, actualul primar interimar ASTRID FODOR, liberalii si-au desemnat propriul candidat, in persoana unui tanar de nici 35 de ani: RAZVAN POP.

“Este un tanar care nu a implinit inca 35 de ani, este un tanar care iubeste SIBIUL, este membru al PNL de aproape 20 de ani, este persoana care cred ca poate aduce cel mai bun rezultat pentru PNL. Este vorba de domnul RAZVAN POP”, a anuntat copresedintele PNL Sibiu, MIRCEA CAZAN, joi seara, conform publicatiei locale Turnul Sfatului.

“Decizia a fost luata in unanimitate, astazi, in Biroul politic municipal”, a precizat RALUCA TURCAN, copresedinte al aceleiasi organizatii, in cadrul unei conferinte de presa. “Transmitem un nou mesaj de seriozitate. PNL «muta» profesionist la SIBIU. Este o decizie corecta, sanatoasa”, a completat ea.

CITESTE SI: ILIE BOLOJAN VA CANDIDA PENTRU UN AL TREILEA MANDAT LA PRIMARIA ORADEA

Consilier local pentru o perioada de doua luni in legislatura trecuta, RAZVAN POP este director al Directiei judetene pentru culte, cultura si patrimoniu cultural national. “A fost o decizie pe care am luat-o foarte in serios si nu am luat-o in pripa, am gandit mult timp si in cele din urma am acceptat, pentru ca SIBIUL nu se refuza. Ma stiti cu totii si cunoasteti dragostea mea pentru SIBIU si ca pentru mine acest oras inseamna mai mult decat orice pe lumea aceasta. Nu o sa vedeti la mine o campanie rea, dura, violenta. Pe cei care ma ataca nu o sa-i atac, pe cei care ma lovesc nu o sa-i lovesc, pe mine ma intereseaza sa vin cu proiecte, sa vin cu principii si sa priceapa sibianul ca eu sunt reprezentantul unei noi generatii de administratori locali”, a afirmat RAZVAN POP, potrivit jurnalistilor de la Turnul Sfatului.

CITESTE SI: CINE ESTE CANDIDATUL PNL LA PRIMARIA CONSTANTA

Sursa foto: turnul sfatului