PNL si-a prezentat oficial pozitia fata de declaratiile facute de STELIAN TANASE

COPRESEDINTE PNL, ALINA GORGHIU, ROMANIA, ATRAGE ATENTIA, TONE, ALIMENTE, RISIPA ENORMA, PROPUNERE LEGISLATIVA, FLORIN ALEXE, MANCARE, ONG, ORFELINATE, CAMINE DE BATRANI

ALINA GORGHIU, purtatorul de cuvant al Partidului National Liberal (PNL), a facut publica pozitia oficiala a liberalilor fata de ultimele declaratii ale directorului general al postului public de televiziune, STELIAN TANASE, care a declarat joi ca a fost supus la presiuni de staff-ul premierului Victor Ponta.

“Constatam ca ne-am intors in timp cu cel putin 10 ani, suntem parca in plina guvernare Nastase, cand putinii jurnalisti liberi erau atacati, santajati, umiliti de baronii psd-isti, care si astazi sunt in camarila lui Victor Ponta.
Nu mai e un soc pentru mine faptul ca toata structura din jurul lui Victor Ponta calca presa in picioare. Gestul face parte din vechea strategie a partidului de guvernamant de a pesediza intreaga societate. Mai mult, acest demers ascunde intentia lui Ponta de a folosi TVR in interes personal, in campania pentru alegerile prezidentiale.

CITESTE SI: Stelian Tanase acuza PRESIUNI din partea lui PONTA

Reamintesc ca, in decurs de cateva saptamani, Ponta ne-a aratat constant ca nu are de gand sa respecte independenta presei, asa cum nu respecta nicio alta institutie in tara asta. Dovada ca in functia de purtator de cuvant al Guvernului l-a pus pe prietenul si consilierul sau Mirel Palada, care a avut mari derapaje de limbaj si comportament fata de jurnalisti, iar acum pe Corneliu Calota, aflat intr-o stare flagranta si grava de incompatibilitate, fiind in acelasi timp atat purtator de cuvant al lui Ponta, cat si membru al Consiliului de Administratie al TVR, acelasi TVR care astazi este sub asaltul PSD.

CITESTE SI: BREAKING NEWS. Una dintre cele mai IMPORTANTE televiziuni din Romania se INCHIDE! 

Protestam fata de aceasta noua incalcare de catre regimul Ponta-PSD a libertatii presei. Cerem premierului sa dezvaluie identitatea celor care au exercitat presiuni politice asupra directorului TVR, Stelian Tanase, sa-i demita din functiile publice, si sa prezinte scuze opiniei publice. Televiziunea publica este o institutie finantata din banii cetatenilor, care nu trebuie supusa agendei de partid a lui Victor Ponta”, se arata in comunicat de presa remis Mondo News de Alina Gorghiu.

Sursa foto: jurnalul.ro