PNL si-a schimbat candidatul de la PRIMARIA SECTORULUI 3. Inlocuitorul lui STEFAN VASILE

STEFAN VASILE nu mai este candidatul Partidului National Liberal pentru PRIMARIA SECTORULUI 3. In sedinta de astazi a filialei PNL Bucuresti s-a hotarat inlocuirea lui STEFAN VASILE cu parlamentarul CRISTINA POCORA la solicitarea expresa a membrilor PNL Sector 3, informeaza televiziunile de stiri.

UPDATE 16.00: Prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU a declarat  ca a primit in unanimitate votul colegilor din organizatia din Bucuresti a partidului pentru a candida la Primaria Capitalei, anuntand totodata ca Ciprian Ciucu va deveni membru PNL si vor candida in tandem. “Am primit in unanimitate votul colegilor din organizatia PNL Bucuresti”, a anuntat Predoiu dupa sedinta Biroului Politic al PNL Bucuresti.

UPDATE 15.40:  ”Sunt incantata de aceasta candidatura pentru ca avem un candidat femeie care va face performanța in Sectorul 3 pentru ca am luptat pentru cotele de gen. Daca nu alegem inspirat, cred ca e o prostie sa insisti in acel lucru. In opinia mea, nu mai asteptam alte schimbari. Oricum, data limita e de 26 aprilie”, a declarat copresedintele PNL  ALINA GORGHIU intr-o interventie telefonica la postul B1 TV.

Conform primelor informatii, aceasta rocada s-a produs din cauza faptului ca STEFAN VASILE nu s-ar fi implicat suficient in batalia electorala. In aceeasi ordine de idei, organizatia PNL Bucuresti a mai validat joi, in unanimitate, candidatura lui CATALIN PREDOIU, liderul celei mai importante filiale liberale, la Primaria Capitalei.

Validarea finala a tuturor candidatilor la primariile de sector si cea generala a Capitalei in Biroul Politic National (BPN) al PNL care va incepe la ora 16.00 lasediul Parlamentului.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: pnl