PNL si-a stabilit CANDIDATII pentru PRIMARIILE de SECTOR. LISTA si situatia de la SECTORUL 6. UPDATE

Comisia de Unificare al Partidului National Liberal (PNL) s-a reunit, luni, in vederea finalizarii listei CANDIDATILOR pentru PRIMARIILE de SECTOR din partea liberalilor.

UPDATE 2: Numele CANDIDATILOR la PRIMARIILE de SECTOR au fost confirmate intr-o declaratie de presa de presedintele PNL Bucuresti, CATALIN PREDOIU. In ceea ce priveste SECTORUL 6, CATALIN PREDOIU a declarat ca PNL nu va merge cu STEFAN FLORESCU, asa cum s-a vehiculat in presa. “Asteptam o cercetare sociologica calitativa de anvergura care se va finaliza in zilele urmatoare si vom decide lunea viitoare (n.r. candidatul la sectorul 6). As vrea sa precizeze fara echivoc ca nu vom merge la SECTORUL 6 cu domnul FLORESCU. Dezavuez orice speculatie pe aceasta tema. Nici nu s-a pus problema si nici nu se va pune problema”, a spus CATALIN PREDOIU. 

“Toate sondajele au aratat faptul ca toti candidatii erau umar la umar in marja de eroare. S-a luat in calcul rezerva de crestere pe viitor. Acest sondaj a fost o baza a deciziei politice, cifrele trebuie vazute in dinamica lor,” a declarat CATALIN PREDOIU, adaugand ca acesti candidati au fost stabiliti in functie de potentialul lor de crestere iar decizia a fost una politica.

Decizia finala va fi luata miercuri in Biroul Politic National.

UPDATE 1: Comisia de unificare a PNL a decis de asemenea unificarea biroului politic pe Bucuresti, astfel ca pe langa presedintele unic PNL Bucuresti, CATALIN PREDOIU, au mai fost desmnati prim-vicepresedinti CRISTIAN BUSOI si RADU F. ALEXANDRU. Acest tip de unificare a birourilor politice urmeaza sa se produca si la fiecare sector in parte.

In timpul weekend-ului recent incheiat au avut loc o serie de reuniuni de analiza a celor care s-au inscris in cursa interna a PNL si a sondajelor aferente astfel incat astazi vor fi luate deciziile la nivelul conducerii cu privire la numele care vor fi aruncate in cursa.

CITESTE SI: CATALIN PREDOIU: VREAU SA VAD SI EU CUM CREDE NICUSOR DAN CA VA CASTIGA PRIMARIA CAPITALEI

Surse din cadrul PNL au dezvaluit pentru Mondo News care sunt numele CANDIDATILOR PNL pentru fiecare PRIMARIE de SECTOR din Capitala:

SECTORUL 1: ALEXANDRU NAZARE

SECTORUL 2: DAN CRISTIAN POPESCU

SECTORUL 3: STEFAN VASILE

SECTORUL 4: RAZVAN SAVA

SECTORUL  5: OVIDIU RAETCHI

SECTORUL 6: Singurul sector unde o decizie politica va fi luata pentru a stabili cine va reprezenta liberalii la alegerile locale din 5 iunie. Mai marii din Aleea Modrogan trebuie sa aleaga intre deputatul RAZVAN MIRONESCU si independentul STEFAN FLORESCU.

Sursa foto: pnl