PNL si PDL Sector 1 au incheiat un protocol de colaborare, semnat de Andrei Chiliman si Razvan Mironescu

Filialele PNL si PDL Sector 1 au semnat, luni, un protocol de colaborare pentru unificarea dreptei. Documentul a fost semnat de presedintele PNL Sector 1, Razvan Mironescu, si cel al PDL Sector 1, Andrei Chiliman.

“Facem pasi importanti in unificarea dreptei. Am convingerea ca in toate organizatiile din tara se vor gasi astfel de solutii”, a declarat presedintele PDL, Vasile Blaga, prezent la eveniment.

“Unificarea dreptei incepe, se concretizeaza prin actiuni foarte clare si le multumesc celor doi co-presedinti. Preiau mesajul domnului Chiliman, Bucurestiul are nevoie de o dreapta puternica si unita”, a completat presedintele PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu.

Reamintim ca, recent, Klaus Iohannis lider PNL si Vasile Blaga lider PDL, au declarat ca vor fuziunea, in vederea unei drepte unite, solide, eventual regrupata intr-un singur mare partid de dreapta.

Liderul democrat-liberal Vasile Blaga a declarat, miercuri, ca “absolut niciunul” dintre liderii PDL nu se opune fuziunii cu PNL, decizia legata de fuziune fiind luata in unanimitate in Colegiul Director al partidului. El a mai declarat ca se asteapta ca decizia politica de fuziune intre PDL si PNL sa fie luata pana la 1 septembrie, el mentionand totodata ca statutul viitoarei formatiuni este “in proportie de 90% gata”.