PNL si PDL stabilesc calendarul FUZIUNII si data CONGRESULUI

PNL si PDL vor stabili colendarul FUZIUNII si data congresului, care ar putea avea loc la mijlocul acestei luni.

Negocierile intre PNL si PDL continua, iar echipele celor doua partide stabilesc data congresului si calendarul FUZIUNII.

Astfel, congresul celor doua partide de dreapta ar putea avea loc pe 19 iulie, aceasta fiind data dorita pentru eveniment, informeaza Antena 3.

Citeste si: PNL SI PDL VOR MERGE IN ALIANTA ELECTORALA LA ALEGERILE PREZIDENTIALE. UPDATE

La PNL in cadrul sedintei Biroului Permanent National, liberalii vor trebui sa se decida, in termen de sapte zile, care este candidatul propus pentru prezidentiale. In competitie s-au inscris presedintele PNL, Klaus Iohannis, si fostul sef al partidului, Crin Antonescu. La conventia PDL se adopta statutul si programul. Pana la decizia judecatoreasca, PNL si PDL vor fi in alianta. 

La ultima runda de negocieri in privinta FUZIUNII PNL-PDL, Klaus Iohannis si Vasile Blaga au anuntat ca pana la 1 august noua formatiune va avea desemnat candidatul unic la Presedintie.

“Am constatat hotararea celor doua partide de a continua procesul de FUZIUNe pentru realizarea marelui partid de centru-dreapta. Pana la 1 august vom avea candidat unic la prezidentiale si speram ca vor fi gata toate documentele necesare FUZIUNII”, a spus Blaga.

Citeste si: ANTONESCU: NU REGRET CA AM INTRAT IN COMPETITIE CU IOHANNIS. SUNT DISPUS SA MA BAT

“Pana la sfarsitul lui iulie vom avea un candidat unic la alegerile prezidentiale”, a declarat, la randul sau, Klaus Iohannis.

Sursa foto: pesurse.ro