PNL si PSD ar putea avea liste comune la alegerile europarlamentare

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca PNL si PSD ar putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare din 2014, explicand ca solicitarea a fost formulata de liberali. 

“Am vorbit cu PNL, care a propus participarea pe liste comune la Parlamentul European, urmeaza ca decizia sa fie luata de PSD in structurile statutare, insa am prezentat propunerea colegilor din Biroul Permanent National. Preferam sa aflati direct de la mine si nu de la presa”, a declarat premierul. 

Victor Ponta a mai precizat ca o decizie privind listele comune ale PNL si PSD la alegerile europarlamentare va fi luata dupa ce se va discuta cu toti presedintii de organizatii judetene si a adaugat ca oricum, PSD va candida impreuna cu UNPR si a avansat ipoteza unei aliante si cu un alt partid.

“Nu stiu, in cadrul CEX putem lua o asemenea decizie, insa primul lucru important este sa discutam cu toti presedintii de organizatii judetene si vom discuta pe 30 propunerea. Noi vom candida sigur cu UNPR, nu exclud sa avem alianta si cu un alt partid, insa acum cu aceasta propunere trebuie sa fie cunoscuta de toti presedintii de organizatii judetene, apoi vom lua o decizie”, a declarat premierul, intr-o conferinta de presa.

Foto: Realitatea TV