PNL si PSD au facut o ROCADA in Parlament. Comisiile de buget si sanatate si-au schimbat presedintii

Partidul Social Democrat (PSD) si Partidul National Liberal (PNL) au facut, miercuri, o ROCADA in Parlament, social democratii preluand sefia de la Comisia de buget finante, in timp ce liberalii au preluat presedentia Comisiei de sanatate, informeaza postul B1 Tv.

Astfel, social democratul STEFAN VIOREL este noul presedinte al Comisiei de buget finante in locul lui EUGEN NICOLAESCU, in timp ce liberalul a devenit presedintele Comisiei de sanatate in locul RODICAI NASAR.

Citeste si: PARCHETUL EUROPEAN, sprijinit de Guvern. Zgonea a dat aviz negativ la CE 

Aceasta ROCADA de tip USL a fost lamurita de deputatul PNL GEORGE SCUTARU care, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune amintit a declarat ca aceasta mutare a fost pusa la cale de fostii parteneri de la PSD si PNL inca din timpul campaniei electorale recent incheiate.

Citeste si: PSD se aliaza cu PPDD. Dragnea: Daca Dan Diaconescu vrea alianta anti-Basescu, suntem acolo

“USL nu traieste, aceasta ROCADA fiind stabilita inca din timpul CAMPANIEI ELECTORALE atunci cand social democratii ne-au transmis (n.red. liberalilor) ca putem accepata aceasta mutare sau putem ramane si fara nimic tinand modificarile din Parlament dupa ruperea USL”, a dezvaluit SCUTARU.

Sursa foto: realitatea.net