PNL sustine organizarea referendumului pentru modificarea Constitutiei pe tema familiei

Liberalii sustin organizarea referendumului pentru modificarea Constitutiei pe tema familiei in aprilie anul viitor, a anuntat, luni, coordonatorul campaniei pentru parlamentare al PNL, Gheorghe Falca, informeaza Agerpres.

“Astazi am avut o dezbatere pe aceasta tema. Au fost argumente in sustinerea a ceea ce inseamna solicitarea Coalitiei pentru Familie. Asa cum stiti, in interiorul programului politic suntem oamenii care avem ca reper familia. Am cazut de acord ca in legislatura urmatoare, evident ca procedura care este astazi in Parlamentul Romaniei trebuie sa se desfasoare, chiar s-a facut un calcul al timpului in care se poate realiza un referendum si exista o estimare pentru luna aprilie”, a spus Falca la Parlament.

El a afirmat ca definitia familiei exista in lege si ca aceasta trebuie adusa in Constitutie. Falca a motivat ca aceasta definitie trebuie integrata in Legea fundamentala deoarece exista o solicitare a 3 milioane de romani. “Asta nu inseamna ca noi, ca Partid National Liberal, nu aparam tot ce inseamna individualitatea celorlalti cetateni”, a adaugat el.

Sursa foto: jurnalul