Marcel Nicolaescu ramane viceprimar al municipiului Bucuresti

CGMB a aprobat culoarul de exproprieri pentru drumul expres spre autostrada A1 . La cat se ridica despagubirile

Propunerea de revocare a lui Marcel Nicolaescu din functia de viceprimar al municipiului Bucuresti nu a mai fost inclusa pe ordinea de zi de joi a consilierilor generali, astfel incat acesta ramane in functie, au declarat, in exclusivitate pentru Mondo News, surse politice. 

Dat fiind ca propunerea nu a mai intrat pe ordinea de zi, temporar s-a renuntat la schimbarea lui Marcel Nicolaescu din functie, au mai precizat sursele citate.

Reamintim ca viceprimarul municipiului Bucuresti, Marcel Nicolaescu, a anuntat, joi, ca rece la PSD, informatie publicata in exclusivitate miercuri seara de Mondo News. Nicolaescu a explicat ca pleaca din PNL dupa ce liberalii au decis, in urma cu doua zile, sa-i retraga sprijinul politic deoarece activitatea sa la Primaria Bucuresti a fost “nemultumitoare”. 

Intrebat care sunt motivele care au dus la retragerea sprijinului politic de catre organizatia PNL Bucuresti, Marcel Nicolaescu a declarat, pentru Mondo News, ca nu stie de ce s-a luat aceasta decizie, pe care a catalogat-o “o mare nedreptate”, in conditiile in care s-a implicat total in conducerea municipalitatii.

“Nu inteleg care sunt motivele pentru care mi s-a retras sprijinul politic. E o mare nedreptate care mi se face. M-am implicat total in conducerea muncipalitatii, dovada si rezultatele. Am avut numai cuvinte de lauda, am muncit enorm la memorandumul privind fuziunea RADET, am asigurat o foarte buna coordonare a actiunii de deszapezire, a avariilor, le-am rezolvat pe toate in timp foarte scurt. Nopti intregi am fost la dispozitia domnului primar! De aici si pana a mi se cere demisia e o cale foarte lunga!”, a adaugat Marcel Nicolaescu.

Viceprimarul municipiului Bucuresti, Marcel Nicolaescu, a prezentat motivele care l-au determinat sa plece la PSD. VEZI DECLARATIA DE PRESA

Marcel Nicolaescu a sustinut o conferinta de presa, joi dupa-amiaza, chiar la sediul PSD Bucuresti. El a anuntat ca decizia de a i se retrage sprijinul politic este incorecta si a tinut sa sublinieze ca, potrivit statului PNL, acest lucru se poate face numai in Delegatia Permanenta, fiind de parere ca Eugen Nicolaescu nu are atributii sa ia aceasta decizie.

“Decizia a fost sa mi se retraga sprijinul politic, ceea ce este total incorect. Conform statului PNL, articolul 22, retragerea se poate face numai de catre Delegatia Permanenta. Iar Eugen Nicolaescu are ca atributiuni coordonarea resurselor umane si nu a activitatii la nivelul Bucurestiului. Decizia este nefondata. Am decis sa ma alatur consilierilor PSD din CGMB pentru ca inca de la inceputul mandatului am sustinut proiectele USL pentru care cetatenii ne-au votat, am fost alaturi de primarul general, am avut si sprijinul Guvernului pentru proiectele necesare Bucurestiului. Ma voi afilia la PSD Bucuresti”, a declarat Marcel Nicolaescu.