PNL va modifica, in totalitate, componenta COMISIEI de revizuire a CONSTITUTIEI

IONUT STROE, purtatorul de cuvant al noului Partid National Liberal (PNL), a declarat luni ca liberalii au decis sa-i schimbe din COMISIA de REVIZUIRE a CONSTITUTIEI pe parlamentarii care si-au incetat mandatul sau care au decis sa se retraga din varii motive.

“Grupurile parlamentare vor desemna cei doi senatori si cei trei deputati care ii vor inlocui pe cei care ori si-au incetat mandatul, ori s-au retras din aceasta comisie”, a anuntat IONUT STROE.

CITESTE SI: SEDINTA PNL: Liberalii discuta despre “debarcarea” lui TARICEANU din fruntea Senatului

STROE a adaugat ca vor fi inlocuiti senatorii CRIN ANTONESCU (retras din motive personale) si TUDOR CHIUARIU  (retras din cauza problemelor din justitie), fostii deputatii PETER ROMAN (care si-a pierdut mandatul), GEORGE SCUTARU (numit consilier prezidential) si actualul co-presedinte al PNL, ALINA GORGHIU (retrasa din motive personale).

IONUT STROE a confirmat faptul ca Partidul National Liberal (PNL) va propune un candidat pentru pozitia de presedinte al Comisiei in locul lui CRIN ANTONESCU. Acesta ar putea fi, potrivit unor surse din interiorul partidului, LUDOVIC ORBAN, liderul deputatilor liberali.

CITESTE SI: SONDAJ INSCOP: PNL, pe primul loc in preferintele electoratului 

Sursa foto: pnl.ro