PNL: Valeriu Zgonea, atac suburban in numele partidului-stat PSD

Partidul National Liberal (PNL) i-a replicat, prin vocea purtatorului de cuvant Cristina Pocora, lui Valeriu Zgonea dupa ce presedintele Camerei Deputatilor l-a atacat in cel mai pur mod suburban pe Crin Antonescu, liderul liberalilor.

In continuare va prezentam declaratie de presa remisa presei de Cristina Pocora:

„Atacul suburban, repetat, al presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, la adresa presedintelui PNL este in linie cu noua strategie de imagine a PSD: Victor Ponta joaca rolul liderului prietenos si politicos cu liberalii iar ceilalti membri de la varful PSD au „unda verde” sa loveasca public, fiecare cat si cum poate, in PNL.

Din pacate pentru imaginea Parlamentului, dl.Zgonea a inteles ordinul PSD in felul sau  si ataca folosind un limbaj nepotrivit pozitiei sale, fara a se gandi ca acum nu este doar un lider de partid, ci, prin jocul istoriei, ocupa fotoliul de presedinte al Camerei Deputatilor.

Citeste si: Antonescu vrea sa finalizeze revizuirea Constitutiei si sustine ca organizarea referendumului este o decizie politica

Vreau sa subliniez ca, prin jignirile si atacurile la persoana folosite tot mai des in spatiul public, Valeriu Zgonea compromite a treia functie in stat si pericliteaza eforturile de imbunatatire a imaginii Parlamentului.

Nu putem spera la o schimbare in bine a opiniei oamenilor despre forul suprem al democratiei atat timp cat nimeni altul decat presedintele Camerei Deputatilor ofera ca model  un discurs care nu are nicio legatura cu  civilizatia politicii moderne.

PSD arata, prin iesirile domnului Zgonea, ca nu este preocupat de problemele reale ale oamenilor si de o buna guvernare ci doar de razbunari ieftine si atacuri la persoana la adresa conducerii PNL.

Lacomia de a acapara intreaga putere odata ajuns la guvernare a transformat din nou PSD intr-un partid-stat. Iar unul dintre atributele partidului-stat este aroganta maxima, manifestata, iata, si de catre dl.Valeriu Zgonea, al carui limbaj dauneaza grav, vorba lui, imaginii institutiei pe care o reprezinta”, a precizat Cristina Pocora, purtatorul de cuvant PNL.

Valeriu Zgonea a afirmat despre Crin Antonescu ca este un om instabil si demagog care se “suceste” prea mult.

 Sursa foto: pnl.ro