PNL: Valeriu Zgonea, Catalin Ivan si Mihai Sturzu ar trebui sa formeze PSD Band

Partidul National Liberal au remis presei un comunicat in care liberalii ironizeaza ultimele aparitii ale lui Valeriu Zgonea, Catalin Ivan si Mihai Stuzu, lideri social-democrati.

Celor trei le este recomandat sa formeze un trio muzical pe care sa il numeasca „PSD band”. Explicatia PNL este aceea ca cei trei „nu fac altceva decat sa recite mesaje inventate de consultantii PSD”.

„Am constatat ca in ultima vreme au devenit foarte vocali pe micul ecran (sau in mediul online) domnii Valeriu Zgonea, Catalin Ivan si Mihai Sturzu. Avand in vedere experienta muzicala a celui din urma, ii recomandam ca in locul analizelor politice si al preocuparilor legate de liderii altor partide, mai ales ai PNL, sa se dedice din nou unei cariere muzicale si sa formeze impreuna cu ceilalti doi colegi un trio, pe care l-ar putea numi chiar „PSD band”. Ramane sa hotarasca dansii care din ei va canta la tobe si care la trompeta.

Citeste si: PNL propune legi pentru eficientizarea interventiilor in situatii de urgenta

Dat fiind ca si acum cei trei nu fac altceva decat sa recite mesaje inventate de consultantii PSD, acestia din urma ar putea compune, la fel de bine si cu aceeasi credibilitate, versurile pieselor pentru „PSD band”. Filmarea pentru videoclipurile trupei poate fi asigurata de domnul Zgonea, deja renumit in domeniu, la steaguri sau perdeluta. Acestea vor putea fi apoi difuzate la Zgonea TV.

Avem intreaga convingere ca in acest fel cei trei vor avea mai mult succes la public decat acum”, se arata intr-un comunicat al Departamentului de Comunicare al PNL. 

Sursa foto: gandul.info