PNTCD nu va sustine niciun candidat in TURUL II al ALEGERILOR PREZIDENTIALE

Comitetul National de Conducere al Partidului National Taranesc Crestin si Democrat a hotarat sa nu il sustina pe niciunul dintre candidatii la Presedintie intrati in turul doi, Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Totodata, conducerea PNTCD isi indeamna membrii si simpatizantii sa anuleze buletinul de vot, scriind pe acesta “Refuz!” sau “Monarhie Constitutionala!”, se arata intr-un comunicat de presa semnat de presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, si remis marti presei.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: VA GARANTEZ CA VA EXISTA O DEZBATERE CU VICTOR PONTA

“Faptul ca PSD s-a asezat in afara jocului democratic, refuzand sa-si asume trecutul si sa se modernizeze, in acord cu nevoile statului, a adus mari prejudicii dezvoltarii democratice a Romaniei. (…) Astfel incat, PNTCD nu poate acorda votul sau niciunui candidat la presedintia Romaniei din partea PSD”, sustine Pavelescu.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA: MAE nu are competente in stabilirea procesului electoral in Diaspora 

De asemenea, presedintele PNTCD considera ca reprezentantul ACL in turul al doilea al prezidentialelor, Klaus Iohannis, “este un candidat santajabil, care nu poate reprezenta interesele Romaniei in lumea democratica” si care “este incompatibil in mod flagrant cu suprema magistratura in stat, presedintia Romaniei”.

Sursa foto: adevarul.ro