POCORA face apel la romani SA VINA LA VOT pe 25 mai: Un vot neexercitat este un vot pentru PSD

CRISTINA POCORA se retrage din functia de purtator de cuvant al PNL

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a lansat un apel catre romani vineri, in ultima zi a campaniei electorale, pentru a se prezenta la vot la alegerile de duminica pentru Parlamentul European, aratand ca absenteismul nu ii sanctioneaza pe politicienii aflati la putere, ci ii ajuta si ii incurajeaza.

“Ne reluam apelul adresat romanilor sa vina la urne pe 25 mai si sa isi foloseasca intr-un mod util votul. Alegatorii nu trebuie sa uite ca un vot neexercitat este un vot pentru PSD, iar absenteismul nu ii sanctioneaza pe politicienii aflati la putere, ci dimpotriva ii ajuta si incurajeaza”, afirma Pocora, intr-un comunicat de presa.

Citeste si: Ramona Manescu: Urmatoarea programare financiara va avea proceduri simplifcate de accesare a fondurilor europene

Cristina Pocora mai subliniaza ca miza acestor alegeri nu este doar Parlamentul European, ci parcursul Romaniei pe termen lung. “Fie construim o Romanie cu adevarat europeana si o economie liberala, fie devenim o feuda rosie, pe care si-o disputa baronii locali ai PSD”, adauga deputatul liberal.

Cristina Pocora afirma ca PNL este mai mobilizat ca oricand si are incredere intr-un rezultat bun.

Citeste si: RENATE WEBER: Veniti la VOT in 25 mai si votati echipa PNL pentru a trimite la Bruxelles cei mai buni eurodeputati

“Filialele partidului au fost implicate total in aceasta campanie electorala si astfel scorurile asumate pot fi nu numai atinse, ci chiar depasite, ajungand astfel la tinta stabilita de partid la nivel national, si anume 25%”, spune purtatorul de cuvant al liberalilor.

Citeste si: Tot ce trebuie sa stii despre alegerile europarlamentare din 25 mai

Ea sustine ca in ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare se poate afirma cu certitudine ca, indiferent de rezultatul alegerilor, Partidul National Liberal iese mai puternic din aceasta confruntare politica.

Citeste si: Cine sunt romanii din diaspora care candideaza la europarlamentare in tarile UE

“Partidul National Liberal a demonstrat, prin propriile sale actiuni, ca a dus o campanie onesta, centrata pe respectarea alegatorului. Noi, liberalii, le-am vorbit oamenilor despre lista noastra de candidati, despre activitatea europarlamentarilor nostri, despre Programul pentru Parlamentul European — Prosperitate, Natiune, Libertate si directiile unui nou Program economic — ‘Economia liberala. Prin noi insine’. Intr-un dispret total fata de electorat, campania PSD a fost construita insa pe dezinformari, minciuni, santaj si populism. Suntem convinsi ca electoratul va reactiona si va sanctiona dur, prin vot, acest comportament al social-democratilor si al acolitilor lor”, completeaza Cristina Pocora.