POFTITI PE LA NOI 11 august 2014. Nea Marin si-a mutat tabara la mare

POFTITI PE LA NOI se gaseste in fata unei noi provocari. Editiile din 11 si 12 august ii va purta pe Nea Marin si pe vedetele invitate de el in emisiune, la malul marii pentru o noua incercare de a revigora activitatea unei pensiuni turistice.

Ii vom putea vedea la lucru pe Ozana Barabancea si Cosmin Selesi, ambii jurati in show-ul SPLASH! VEDETE LA APA, Alina Puscau, prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” si pe Mihai Mitoseru, cunoscutul prezentator al emisiunii “Superbingo Metropolis”.

Cei patru colegi de trust ai lui Nea Marin credeau ca vor avea parte de o sarcina facila insa, in momentul cand au intrat pe mana cunoscutului coregraf de ansambluri folclorice, au inteles ca munca serioasa trebuie sa ia locul glumelor si a impresiilor de vedete.

“Cand am vazut ca ei au doua viteze, incet si incetisor, am considerat ca trebuie sa pun pe ei viteza a V-a”, declara nea Marin, iar Ozana Barabancea spune despre “Poftiti pe la noi!” ca e “un soi de armata de scurtmetraj”. De unde nu stia sa faca absolut nimic, Mihai Mitoseru se vede nevoit sa munceasca pe branci si cu seriozitate. De altfel, el este si cel mai aspru pedepsit dupa ce fuge sa se relaxeze, fiind convins sa se urce pe un rezervor de apa aflat la cel putin trei metri distanta de sol.

CITESTE SI: POFTITI PE LA NOI. NEA MARIN SI DELIA, BATAIE CU APA IN TIMPUL FILMARILOR

Nea Marin nu sta prea mult pe ganduri si ii ia scara, lasandu-l pe amuzantul prezentator sa gaseasca o metoda inedita de a cobori.

Gazda emisiunii s-a obisnuit sa i se spuna in toate felurile, dar Cosmin Selesi ii gaseste o noua porecla, obligandu-l astfel pe nea Marin sa ii raspunda cu aceeasi moneda. Alina Puscas, familiarizata cu viata la tara pentru ca si-a petrecut toate vacantele de vara la bunici, marturiseste ca cele 15 ore petrecute zilnic muncind i s-au parut foarte grele.