POFTITI PE LA NOI, 18 AUGUST 2014. BIANCA DRAGUSANU a muncit pana si-a invinetit talpile in emisiunea lui Nea Marin

Editia din 18 august a emisiunii POFTITI PE LA NOI o are in prim plan pe fosta asistenta tv Bianca Dragusanu, diva raspunzand afirmativ solicitarii de a participa la emisiune, venita chiar de la simpaticul Nea Marin.

Bianca nu a contribuit doar cu prezenta, ci chiar a muncit pe platourile de filmare. Cei prezenti au confirmat ca fosta sotie a lui Victor Slav a muncit foarte mult in emisiunea POFTITI PE LA NOI. Dealtfel, chiar Bianca Dragusanu a marturisit ca a ajuns acasa cu talpile invinetite din cauza efortului depus.

Filmarile sunt cat se poate de elocvente. Bianca nu a refuzat niciuna dintre sarcinile date de Nea Marin, cameramanii reality-show-ului POFTITI PE LA NOI filmand-o in timp ce a spalat pe jos la toalete, a decorat camerele si chiar a carat lemne.

“Ce n-am facut! Am mutat mobila, am pus ghivece cu flori, am zugravit, am spalat toalete, am spalat pe jos, am decorat doua camere, am batut cuie, am carat lemne, am facut un bar pe plaja, am spalat farfurii, am gatit, am cusut, am facut o rochie, am decorat si am redecorat, am muncit pana mi-am invinetit talpile”, a spus fosta asistenta tv la Antena 1.

Bianca a marturisit ca cel care a ajutat-o sa treaca cu bine peste aceasta grea incercare a fost catelusul ei: “Catelul meu ma insoteste tot timpul. Este foarte harnic. Prin simplul fapt ca a dormit cu mine mi-a incarcat bateriile. Este sufletelul meu”.

CITESTE SI: POFTITI PE LA NOI 12 AUGUST 2014. NEA MARIN SI-A GASIT NASUL IN PERSOANA LUI COSMIN SELESI

Bianca a mai spus ca fostul ei sot, Victor Slav, a sfatuit-o sa nu mearga la emisiune din cauza problemelor la picioare. Totodata, acesta i-ar fi dat si cateva sfaturi despre cum sa se poarte, pe care ea insa nu le-a respectat.

“Mi-a spus ca va fi foarte greu pentru mine, pentru ca sunt multe zile de filmare si ca o sa ma doara picioarele. M-a sfatuit sa nu ma cert cu cineva pe acolo pentru ca sunt o domnisoara eleganta. Mi-a dat multe sfaturi pe care eu, insa, nu le-am respectat… sunt o fire mai vulcanica si mai impulsiva si ce gandesc aia spun”, a incheiat aceasta.

Peripetiile Biancai in emisiunea “Poftiti pe la noi” le puteti rumari saptamana aceasta, cand impreuna cu Bogdan Vladau, Cosmina Pasarin si Muneer vor incerca sa-i tina piept lui nea Marin.

Sursa stire: spynews.ro