POFTITI PE LA NOI, 19 AUGUST 2014. Bianca Dragusanu, in razboi cu toata lumea din Vama Veche

POFTITI PE LA NOI, editia din 19 august, este atipica pentru tiparul editiilor desfasurate pana in prezent.

Daca pana acum, Nea Marin lua “partea leului”, fiind, de departe, personajul principal al emisiunii, de aceasta data avem parte de un alt reper: Bianca Dragusanu.

Celebra vedeta a avut sarcina de apune in miscare o pensiune din Vama Veche, alaturi de alte trei vedete invitate de Nea Marin in emisiune: Bogdan Vladau, Cosmina Pasarin si Muneer.

La un moment dat, Bianca Dragusanu a mers pe plaja cu un platou de mancare cu scopul de a atrage turisti la pensiunea pe care urma sa o renoveze.

Imaginea de vedeta “fitoasa” pe care si-a creat-o ani la rand i-au daunat Biancai in socializarea cu cei prezenti pe plaja. Replica unei femei a fost antologica: “”Deci , fii atenta, ma enervezi! Plecati d… de aici! Nu pricepi? Du-te-n Mamaia!”.

Reactia roscatei a fost una pe masura, cuvintele spuse de Bianca depasind normele unei emisiuni tv: “Bine, draga, scuza-ma! Du-te tu in ….. ma-tii de antisociabila ce esti. Hai mars, da-te-n ma-ta de proasta!”, i-a replicat Bianca Dragusanu.

Nu a fost sigurul “razboi” purtat de fosta sotie a lui Victor Slav de-a lungul zilelor petrecute in Vama. Una dintre lovituri a venit de acolo de unde se astepta mai putin, chiar de la Nea Marin.

CITESTE SI: POFTITI PE LA NOI, 18 AUGUST 2014. BIANCA DRAGUSANU A MUNCIT PANA SI-A INVINETIT TALPILE IN EMISIUNEA LUI NEA MARIN

Celebrul folclorist i-a amintit momentele in care l-a inselat pe Victor Slav si a plecat cu Cristea la Paris.
Nea Marin a facut-o praf pe roscata intreband-o de nenumarate ori cum a putut sa fie in stare de asemenea gest, mai ales ca era si maritata.

“Sa faci asa prostii, cand te-ai casatorit… sa faci… e grav, iti spun ca un tata. Cum dracu sa faci asa ceva? Cand stii cine esti, cum ai putut sa faci asa ceva. Eu cand am vazut, am zis ca nu e adevarat, am zis ca e nebuna, cum sa faci asa ceva?! La ce barbat are…” i-a spus nea Marin Biancai la Antena 1.