POFTITI PE LA NOI 25 AUGUST 2014. Nea Marin, mai rau ca niciodata cu ajutoarele sale

Emisiunea POFTITI PE LA NOI din data de 25 august va fi una cu un caracter special prin faptul ca, spre diferenta de alte editii, acum, toti invitatii veniti in sprijinul lui Nea Marin pentru a da o mana de ajutor renovarii unei pensiuni din Predeal sunt colegi si in meseriile pe care le intreprind si in viata de zi cu zi.

Edi Stanciu, Bogdan Boanta, Cocuta si Antonio fac parte din echipa care sezoane la rand au asigurat coregrafia si momentele dansante ale emisiunii “Dansez pentru tine”.

Schimbarile aparute la inceputul acestei veri i-au adus pe cei patru in ipostaza de a face acum parte din echipa trustrului Intact si, implicit, din lista posibilelor “victime” ale folcloristului Nea Marin.

Acesta le-a testat timp de mai multe zile la rand abilitatile celor patru artisti in a manui trafaletii, bormasina si maturile intr-un efort colectiv care s-a vrut a fi si eficient.

CITESTE SI: POFTITI PE LA NOI, 19 AUGUST 2014. BIANCA DRAGUSANU, IN RAZBOI CU TOATA LUMEA DIN VAMA VECHE

Neinduplecatul Nea Marin este mai rau ca niciodata, iar conflictele se tin lant. in timp de Bogdan Boanta se declara istovit de perfectionismul gazdei emisiunii, la pensiune isi fac aparitia chef Sorin Bontea si fetita sa, Miruna. Ca bucataria poate fi orice, numai loc de joaca nu, o va demonstra micuta Miruna, care ii fierbe la foc mic pe cei ce pregatesc micul dejun Daca Nea Marin isi mai gaseste o pereche de fin – in cazul in care proprietarul pensiunii se decide sa o ia de navasta pe iubita lui filipineza – gazda emisiunii „Pofititi pe la noi!“, isi gaseste, in aceasta editie, si nasii: obositi si satui de cat au indurat, cei patru dansatori isi unesc fortele si pun la cale un plan prin care sa-l pedepseasca pe Nea Marin, iar acesta sfarseste inchis intr-o magazie. De altfel, oaspeti de seama isi fac aparitia la pensiune, iar emotiile coplesitoare il acapareaza pana si pe Nea Marin.