POFTITI PE LA NOI, 29 IULIE 2014. Nea Marin, show de senzatie la pensiunea “La Coana Mita”

Editie incendiara a emisiunii “POFTITI PE LA NOI!”! Spectacolul a fost asigurat de Nea Marin, Andreea Mantea si Gina Pistol, a caror frumusete i-au dat pe spate pe telespectatori, dar nici Don Baxter si Pacha Man nu s-au lasat mai prejos.

Toate acestea, cumulate cu spontaneitatea rapper-ului Don Baxter si cu glumele lui Pacha Man, au reusit sa ridice spectaculos audienta postului Antena 1 in intervalul orar 20.30 – 22.30.

Indrumati de inegalabilul Nea Marin, cei patru au avut de dus la indeplinire o sarcina dificila: reamenajarea unei pensiuni din Bran pentru primirea turistilor in sezonul de vara.

A fost o sarcina dificila, insa stradania vedetelor nu a fost in zadar, redeschiderea pensiunii transformandu-se intr-o adevarata sarbatoare locala, printre zecile de invitati incluzandu-se chiar si primarul localitatii Bran.

Emisiunea a insemnat o reusita si pentru Antena 1, televizunea care a transmis show-ul fiind lider detasat de audienta in intervalul orar 20.30 – 22.30, la nivelul intregii tari.

Sursa foto: spynews.ro