POFTITI PE LA NOI 4 AUGUST 2014. Catalin Morosanu s-a accidentat. Mama Natura e de vina!

Catalin Morosanu este unul dintre cei mai populari sportivi din tara noastra. Duritatea sportului pe care il practica, K1, vine in contrast cu prezenta sa joviala, care i-a adus numeroase oferte de a participa la diverse show-uri de televiziune.

Morosanu s-a facut cunoscut in cadrul emisiunii “Dansez pentru tine”, acolo unde a avut parte de jurizarea celui cunoscut de toata lumea ca Nea Marin.

Transferat de Antena 1 de la trustul rival, Nea Marin este artizanul productiei “Poftiti pe la noi” al carei scop este revigorarea activitatilor unor pensiuni aflate in prag de faliment, cu ajutorul unor vedete cunoscute.

Catalin Morosanu a raspuns “prezent” rugamintii lui Nea Marin de a-i da o mana de ajotor si a acceptat sa participe la una dintre reprezentatiile emisiunii.

Munca e bratara de aur, dar nici distractia nu e mai putin valoroasa! Asta trebuie sa-si fi spus si Catalin Morosanu cand, satul de atata truda la „Poftiti pe la noi!”, a hotarat sa fuga de nea Marin si sa se bucure de un dans in ploaie alaturi de Roxana Ionescu, alias Mama Natura.

Cei doi se aflau in bucataria pensiunii pe care au renovat-o, cand au decis sa evadeze pe geam, pentru a fi siguri ca nea Marin nu ii vede tragand chiulul. Ceea ce trebuia sa fie un moment de relaxare i-a adus sportivului mari dureri de cap, la propriu.

Catalin s-a lovit atat de tare de tocul ferestrei incat si-a spart arcada, lucru care nu i s-a intamplat niciodata in timpul competitiilor sportive la care a participat. Suparat ca Roxana a fost cea care a avut „sangeroasa” idee, Catalin ii spune: „Eu cu tine intru in spital! Daca stau doua saptamani cu tine, tu ma omori, femeie!”.

„Doamne, nu stiu ce a fost in capul meu de-am vrut sa ies pe fereastra aia mai mica decat mine! Eu sunt ditamai animalul si am vrut sa ies sa dansez in ploaie cu Mama Natura. Iaca ce patesti daca te iei dupa capul femeii”, a povestit amuzat Catalin Morosanu.

Sursa stire: spynews.ro