POFTITI PE LA NOI, 5 AUGUST 2014. Catalin Morosanu si Roxana Ionescu, revigorare umar la umar

Emisiunea “POFTITI PE LA NOI” prezinta in editia de marti, 5 august, un nou episod al revigorarii unei pensiuni din Sinaia, Nea Marin bazandu-se pe ajutorul a patru vedete de marca din showbiz-ul romanesc: cantareata Delia, membra a juriului “X Factor”, Roxana Ionescu, cunoscuta sub apelativul de “Mama natura”, actuala prezentatoare a emisiunii “Splash! Vedete la apa”, realizatorul emisiunilor de radio, Daniel Buzdugan si concitadinul acestuia, luptatorul Catalin Morosanu.

Dupa ce au reusist sa indeplineasca grelele sarcini impuse de Nea Marin, in scopul de a da o noua imagine vilei, vedetele puse la treaba vor avea de dus la bun sfarsit o misiune la fel de dificila: atragerea de clienti intr-o locatie care, pana in prezent, era ocolita de cei dornici de servicii de calitate.

Episodul din 5 august nu este decat o noua repriza de munca pe branci, implicare suta la suta a “voluntarilor”, dar si scurte momente de nebunie care au darul de a aduce o pata de culoare intr-o emisiune in care Nea Marin are rolul perfectionistului de serviciu, potrivit celor de la spynews.ro.

“Am muncit cat n-am muncit toata viata”, spune Daniel Buzdugan despre experienta de la “Poftiti pe la noi!”, in timp ce Roxana Ionescu e de parere ca este lenes, iar nea Marin il dibuieste ca este “un pic chiulangiu”.

Catalin Morosanu face ca Moartea… din Carpati atunci cand este surprins flamand, Delia cara saci in spinare mai ceva ca un barbat vanjos, iar Daniel Buzdugan planteaza cu delicatete flori in zeci de jardiniere.

Colac peste pupaza, perfectionistul nea Marin primeste intariri din partea unui alt chitibusar: chef Catalin Scarlatescu, care vine sa detecteze toate problemele pe care le are pensiunea din punct de vedere al preparatelor servite.

Delia si Roxana Ionescu vopsesc si schimba perdelele, Daniel Buzdugan gateste si da cu aspiratorul, iar Catalin Morosanu asambleaza mese si isi sparge arcada atunci cand vrea sa scape de treburi.

Sursa foto: jurnalul.ro