POFTITI PE LA NOI. Nea Marin si Delia, bataie cu apa in timpul filmarilor

POFTITI PE LA NOI este unul dintre show-urile cu cel mai mare lipici la public, din aceasta vara. Specatacolul este asigurat de Nea Marin, in rol de “diriginte” dar si de vedetele chemate de el pentru a-l ajuta la revigorarea mai multor pensiuni aflate intr-o situatie dificila din punct de vedere financiar.

Cine crede insa ca intre Nea Marin si starurile invitate de el este numai lapte si miere, se insala amarnic. Nea Marin taxeaza cu severitate fiecare incercare a vedetelor de a fenta munca si nu de putine ori aceasta situatie s-a concretizat cu celebre “batai cu nuielusa la palma”.

Razbunarea este o alta calitate “de invidiat” a coregrafului de dansuri populare de care s-a convins si Delia. Celebra cantareata a facut imprudenta de a-l stropi pe Nea Marin cu un pistol cu apa, la putin timp dupa ce ajunsese la pensiunea gazda.

CITESTE SI: POFTITI PE LA NOI, 5 AUGUST 2014. Catalin Morosanu si Roxana Ionescu, revigorare umar la umar

Intre timp, artista s-a apucat de treaba, alaturi de colegul Buzdugan, si a uitat de “razboiul” pe care-l avea cu Nea Marin, insa el si-a amintit taman cand Delia savura unul dintre putinele momente de relaxare. La finalul unei zile de munca, in care a carat mobila si a plantat flori,

Delia isi “tragea sufletul” intr-un hamac, dar a fpst intrerupta de Nea Marin care a turnat peste ea multa apa. Atat de multa, incat Delia a fost nevoita sa urce in camera, sa stoarca hainele si sa le puna la uscat.

Sursa stire: spynews.ro