Poli Timisoara, cu palmares si culori in regula!

ACS Poli Timisoara a reusit sa promoveze la finele acestui sezon in Liga I, iar Nicolae Robu, primarul urbei banatene, a facut un anunt care ii va umple de bucurie pe fanaticii suporteri ai gruparii alb-violet.

Mai mult, conform ultimelor informatii cele trei echipe care activeaza in acest moment in orasul Timisoara vor fuziona intr-o singura grupare care va evolua pe prima scena fotbalistica din Romania, incepand din sezonul 2013-2014.

“Astazi am avut o discutie telefonica cu dl. Marian Iancu si dansul mi-a reiterat promisiunea ca vom face cat de curand si pasul 2 -ultimul !- legat de aducerea palmaresului si culorilor la noua Poli (ACS, evident), fundamentat pe acordul tripartit in acest sens semnat in decembrie intre noi, reprezentantii ACS Poli Timisoara, reprezentantul SC Politehnica Timisoara SA (dl. Marian Iancu) si reprezentantul AFC Politehnica Timisoara (dl. Viorel Boit).

Deci, in curand: Noua Poli Liga I va detine de drept sportiv si de drept civil palmaresul istoric al fenomenului Poli si exclusivitatea asupra culorilor alb-violet. Hai Poli!” a scris Nicolae Robu, pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro