POLITIST RANIT de un SOFER BEAT la MAMAIA! CONDUCATORUL AUTO era aproape in COMA ALCOOLICA

Analizele in cazul lui VLADIMIR FLORIN MARIN (foto), barbatul de 31 de ani din Constanta ce a RANIT sambata un POLITIST, au aratat ca acesta era aproape de COMA ALCOOLICA, avand o alcoolemie de doi la mie in sange, informeaza B1 TV.

Contul de socializare a lui VLADIMIR FLORIN MARIN este plin de filmulete cu sporturi extreme, scufundari sau motociclism. Incidentul de sambata s-a intamplat dupa ce Vladimir a oprit masina direct pe plaja din Mamaia. Deranjati de gestul barbatului, oamenii au sunat la 112. Agentul MARIUS BADEA si un jandarm au incercat sa legitimeze barbatul, cand au ajuns la fata locului.

VLADIMIR FLORIN MARIN  si-a dat un nume fals, iar cand s-a aplecat spre torpedou, intr-un moment de neatentie al politistului, a apasat pedala de acceleratie. Dandu-si seama ce urmeaza, agentul MARIUS BADEA s-a prins cu ambele maine de stalpul masinii si de usa larg deschisa a masinii de teren.

CITESTE SI:  TURCUL CARE L-A OMORAT PE POLITISTUL GHEORGHE IONESCU VA FI CERCETAT PENTRU OMOR CALIFICAT

Cei doi au continuat asa cativa metri pana cand VLADIMIR FLORIN MARIN a tras brusc de volan dreapta, iar politistul s-a dezechilibrat si s-a ales cu rani si sold si un brat. Soferul fugar si-a continuat drumul inca un km, dupa care a parasit soseaua si a intrat direct intr-un stalp. Acolo a si fost gasit de echipajele de Politie pornite in urmarirea lui.

VLADIMIR FLORIN MARIN a mai avut probleme cu legea si in trecut. Surse judiciare spun ca el a fost sanctionat anul acesta pentru oprire neregulamentara, iar in 2015 a fost cercetat pentru conducere cu permis necorespunzator si a provocat un accident rutier conducand un autorturism neinmatriculat. Acum, VLADIMIR FLORIN MARIN s-a ales cu dosar penal pentru fals privind identitatea, conducere sub influenta alcoolului sau drogurilor, ultraj si parasirea locului accidentului. 

Sursa foto: ziua de constanta