POLITIA a AMENDAT toate FIRMELE care intretin DRUMURILE din BUCURESTI

POLITIA CAPITALEI a efectuat controale si a sanctionat toate cele sase societati comerciale aflate in contract cu Primaria Municipiului Bucuresti si primariile de sector, pentru neindeplinirea obligatiei de intretinere a DRUMURILOR PUBLICE pe timp de iarna, a declarat sambata purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), MONICA DAJBOG (foto), informeaza Agerpres.

“La nivel national, politistii au amendat 23 de administratori de drumuri si operatori economici cu peste 100.000 de lei”, a spus Dajbog, care a sustinut sambata o declaratie de presa privind asigurarea climatului de ordine si siguranta publica si gestionarea situatiilor de urgenta din aceasta saptamana.

CITESTE SI: AMENZI PENTRU RADET SI CFR PENTRU CONDITII IMPROPRII DE CALATORIE SI LIPSA CALDURII

Pe linie de siguranta rutiera, efectivele de politie au acordat o atentie deosebita arterelor rutiere pe care s-au inregistrat valori semnificative de trafic ca urmare a numarului mare de romani care s-au intors din minivacanta de Sarbatori, cat si asigurarii masurilor preventive pe segmentele de drum pe care circulatia s-a desfasurat in conditii de iarna.

In urma acestor actiuni, 614 conducatori auto au fost sanctionati pentru ca nu si-au echipat autovehiculele cu anvelope specifice sezonului rece.

“In conformitate cu dispozitia ministrului Afacerilor Interne, Petre Toba, in zonele unde a nins abundent, Politia Romana a actionat inclusiv pentru monitorizarea modului in care administratorii de drumuri si operatorii economici au intervenit pentru deszapezire”, a declarat Monica Dajbog.

Sursa foto: realitatea