POLITIA a luat, in ultima saptamana, masuri pentru supravegherea judiciara a 239 de persoane

Politia Romana a luat, in ultima saptamana, masuri pentru supravegherea judiciara a 239 de persoane, fata de care instantele de judecata au dispus masuri preventive, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR), intr-un comunicat remis sambata presei.

“Politistii desfasoara activitati specifice fata de 48 de persoane, pe numele carora a fost dispusa masura arestului la domiciliu, fata de 189 de persoane pe numele carora a fost dispusa masura controlului judiciar si fata de 2 persoane fata de care s-a dispus masura controlului judiciar pe cautiune”, precizeaza IGPR.

CITESTE SI: GABI OPREA: In ziua ALEGERILOR vom avea la datorie 31.300 de politisti si 12.500 de jandarmi

Conform sursei citate, in aceeasi perioada, la nivel national au fost inregistrate 33 de inlocuiri ale masurilor preventive de supraveghere dispuse initial cu alte masuri.

Astfel, masura controlului judiciar dispusa initial a fost inlocuita in 16 cazuri cu cea a arestarii preventive, in 7 cazuri cu masura condamnarii cu executare, in doua cazuri cu arest la domiciliu si, in cate un caz, in condamnare cu suspendare si in condamnare cu amanarea executarii pedepsei.

CITESTE SI: Cele trei persoane retinute in DOSARUL FALSIFICARII de BANI au fost ARESTATE PREVENTIV 

De asemenea, masura arestului la domiciliu a fost inlocuita in 3 cazuri cu arestare preventiva, in 2 cazuri in condamnare cu executare si intr-un caz in control judiciar.

Sursa foto: jurnalul.ro