Politia Capitalei: 16 suspecti au fost identificati in cazul atacului asupra ministrului Culturii

Politia Capitalei a prezentat un raport oficial in cazul atacului asupra lui Daniel Barbu, ministrul Culturii. Acesta a fost agresat, joi seara, de o parte dintre protestatarii participanti la mitingul impotriva exploatarii de la Rosia Montana. 

Conform informatiilor oficiale, un numar de 16 suspecti au fost identificati si urmeaza sa fie audiati, intre ei aflandu-se si autorul actului de vandalism asupra autoturismului lui Daniel Barbu. Totodata, reprezentantul Politiei Capitalei a tinut sa multumeasca reprezentantilor presei pentru informtiile puse la dispozitie, dar si pentru promptitudinea cu care au relatat evenimentul.

Daniel Barbu, ministrul Culturii, a fost atacat, joi seara, in timp ce se afla cu masina in Centrul Vechi al Capitalei, pe strada Blanari, de mai multi protestatari anti-Rosia Montana. Acestia au inconjurat masina in care se afla oficialul, dupa ce acesta a participat la o conferinta pe teme culturale organizata la un club din Centrul Vechi.

Ministrul a fost agresat verbal, in timp ce luneta masinii sale a fost sparta de un sac plin cu monede aruncat de protestatari.

Sursa foto: realitatea.net