POLITIA CAPITALEI face precizari importante referitoare la PERCHEZITIILE din celula lui SORIN OPRESCU

POLITIA CAPITALEI a facut, vineri dimineata, o serie de precizari  importante referitoare la PERCHEZITIILE care au avut loc, joi seara, in celula lui SORIN OPRESCU din ARESTUL institutiei.

“In data de 15.10.2015, orele 19,40, existand suspiciunea ca intr-o camera de retinere din cadrul Centrului de Retinere si Arestare Preventiva sunt detinute ilegal medicamente, a fost efectuata o perchezitie, ocazie cu care asupra unei persoane privata de libertate au fost gasite DOUA FLACOANE de INSULINA injectabila, ce au fost ridicate, urmand a fi luate masurile legale.

CITESTE SI: AVOCAT: SORIN OPRESCU, LASAT FARA MEDICAMENTE SI INSULINA IN ARESTUL CAPITALEI

Facem precizarea ca alte bunuri sau medicamente nu au fost ridicate si ca administrarea tuturor medicamentelor pentru persoana in cauza se face exclusiv la recomandarea si sub supravegherea unui medic sau asistent din cadrul Cabinetului Medical ce deserveste Centrul de Retinere si Arestare Preventiva.

In legatura cu cele constatate, vor fi efectuate verificari pentru lamurirea tuturor aspectelor”, precizeaza POLITIA CAPITALEI.

Primarul suspendat al Capitalei, SORIN OPRESCU, se afla in AREST PREVENTIV din data de 7 septembrie, fiind acuzat de procurorii DNA de LUARE de MITA.

Sursa foto: realitatea