POLITIA CAPITALEI: Zece persoane au fost RETINUTE pentru PROXENETISM

Zece persoane au fost retinute pentru proxenetism, vineri, in Capitala, dupa ce politistii bucuresteni au descins la patru adrese unde existau informatii ca sub paravanul unor saloane de masaj se practica prostitutia, potrivit Politiei Capitalei.

“Din datele si probele administrate in cauza a rezultat presupunerea rezonabila ca membrii grupului, format din patru barbati si o femeie, cu varste cuprinse intre 24 si 38 de ani, beneficiaza de sume de bani si diverse foloase de pe urma practicarii prostitutiei de catre mai multe femei, sub paravanul unor saloane de masaj aparent legale”, se arata in comunicatul politiei.

CITESTE SI: PAUL MANZU, liderul retelei de PROSTITUTIE CU MINORE pentru VIP-uri, a fost prins de politisti

In urma efectuarii perchezitiilor au fost identificate 14 femei care, impreuna cu membrii grupului infractional, au fost conduse pentru audieri la sediul Serviciului  Investigatii Criminale – Sector 4.

Cele zece persoane care au fost retinute urmeaza sa fie duse la Judecatoria Sectorului 4 cu propunere de arestare preventiva.

CITESTE SI: PERCHEZITII DIICOT la PROXENETII si CAMATARII din Bucuresti, Ilfov si Calarasi

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Sursa foto realitatea