Politia locala a retinut doi tineri care au SPART PARBRIZUL TRAMVAIULUI 41

In acest week-end, POLITISTII LOCALI AU RETINUT doi tineri care au SPART PARBRIZUL UNUI TRAMVAI 41, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 6.

Sambata dimineata, in jurul orelor 7:30, politistii locali aflati in patrulare in zona Sos. Virtutii, in imediata apropiere a statiei RATB ”CIUREL”, au depistat doua persoane de sex masculin care au provocat scandal in interiorul unui tramvai 41, spargand parbrizul acestuia.

Politistii locali au procedat la imobilizarea persoanelor in cauza, iar din verificarile agentilor locali s-a stabilit ca cei doi barbati, in varsta de 22, respectiv 24 ani, au domiciliul in Bucuresti.

Cei in cauza au fost SANCTIONATI CONTRAVENTIONALI in conformitate cu Legea 61/ 1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si predati politistilor de la Sectia 20 in vederea continuarii cercetarilor.

Totodata, agentii locali vor intensifica patrularile pe itinerariile prestabilite pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice pe raza Sectorului 6.

*sursa foto: metropotam.ro